Första – och enda – Appen om Koh Chang

IPhone_5-app

Nu är den här. Din GPS-guide till de smultronställen du inte visste fanns. Smarta filter som sorterar bort allt onödigt brus och bara lämnar kvar det som passar dig bäst. Appen är lika gratis att ladda ner som att använda. Och Du, det finns ingen reklam eller betald ranking. - Ladda ner den från App Store eller Google Play nu! Appstore »   Google Play »

En app för dig!

Oavsett om du ska bo, shoppa, göra utflykter eller gå på restaurang har du glädje av appen. Peka på vad som är viktigt för dig. Urvalet kommer blixtsnabbt. Koh Chang app ger dig så mycket bättre valuta för resepengarna. Och kanske minst lika viktigt – om du behöver hjälp? Du hittar snabbt var närmaste hjälpen….

En app för dig! »

Vad finns i appen?

Det mesta faktiskt. Det är enklare att berätta vad som inte finns; t ex bankomater, 7-eleven, klädbutiker, dykaffärer, skräddare och massörer. Det är bara att promenera omkring så hittar du snabbt ett antal av dessa. Det behövs ingen app för sådant. Det finns omkring 200 hotell i appen, lika många restauranger och massor av utflyktsmål…..

Vad finns i appen? »

Både före och under resan!

Planera din resa med appen. Hur du reser från Bangkok till färjelägret! Hitta det boende som passar dig bäst. Hur du kan färdas runt på ön. Vilka restauranger, vilka utflykter och vilka stränder du inte får missa. Spara de objekt som du gillar i Favoriter och klicka fram dem när du kommer till Koh Chang…..

Både före och under resan! »

Hur fungerar appen?

Så här enkelt är det att använda appen. Kolla vår video:

Tutorial »